Duguláselhárítás logó

Duguláselhárítás, szennyvíz, galambürülék,
takarítás, fertőtlenítés

0670-545-1869

Budapesten Ingyenes Kiszállás! Díjmentes Árajánlat!

Dugulás megelőzése

Jó tanácsok a dugulás megelőzésére. Szakember 06-70/545-1869

Ha már a dugulás kialakult, megoldás lehet: 06-70/545-1869

FONTOS FIGYELMEZTETÉS:

Légy figyelemmel, hogy a lefolyó tisztításához ajánlott szerek egytől egyig maró hatásúak, ezért légy mindig körültekintő, és tartsd be a gyártó utasításait. Használj gumikesztyűt, a palack felnyitásához is, és gondoskodj róla, hogy jól szellőzzön a helyiség. Használj védőszemüveget. Nyisd ki a lehető legtöbb ablakot. Érdemes sűrű szövésű textilt az arcod elé tenni. Amikor a tisztítószert a lefolyóba öntöd, gőz képződhet, mely akár kellemetlen szúrós szagú is lehet. Ezért ne hajolj a lefolyó fölé, hogy nehogy véletlenül beszippantsd a káros anyagot. Ne keverjük össze a különböző tisztító szereket, mert reakcióba léphetnek egymással, és akár mérgező gázok szabadulhatnak föl.

A tisztítószer használata előtt, alaposan olvasd el a használati útmutatót. A lefolyótisztítók többsége akkor a leghatékonyabb, ha annak környéke teljesen száraz. Figyelj, hogy ne lépd túl az ajánlott mennyiség adagolását. A lefolyók műanyagból készülnek, amit a falban nem is látsz. Fém esetén figyelj, nehogy tönkre tedd a csőrendszert.

Kép 1

Eg-Gü Kék csoda.

A vízkő ellenszere, melyet a hazánkban a kemény víz nagymértékben elősegít. Nagy hatásfokú a lefolyót eldugító szennyeződésekkel és a vízkővel szemben a tisztítószer. Legyen ételmaradék, papír, hajszál vagy vattacsomó, a szer mindent kimos a csőből. Kövesd a használati útmutatást. Hagyd legalább fél órán át hatni. Amennyiben a dugulás még mindig fennáll, ismételd meg a műveletet. A lefolyó tiszta és átjárható lesz.Kép 2

Well Done lefolyótisztító

A Well Done lefolyótisztító nem károsítja magát a csövet. Fertőtlenítő hatásának köszönhetően a lefolyóban élő baktériumokat is elpusztítja, és a kellemetlen szagoktól is megszabadulhatunk. Teljes dugulás esetén nem kell a vizet kimerni a kagylóból, a szer az összegyűlt vízen átjutva képes elérni a dugulás helyét. Majd feloldja a lerakódott szennyeződést - érdemes az egész flakont a vízbe önteni. Kis dugulás esetén elég a flakon fele.Kép 3

VIX lefolyótisztító granulátum

A Bábolna-Bio lefolyótisztító granulátuma alkalmas a műanyag és a fém lefolyók tisztítására is - előbbi esetében elég az előírt mennyiség felét a lefolyóba szórni. Az 500 grammos kiszerelésben kapható granulátum eredményesen tisztítja a csöveket. Erős maró hatású szer, melynek köszönhetően a vízkövet és a makacs, zsíros szennyeződéseket is eltávolítja. Használata előtt távolítsd el a vizet a mosogatóból vagy a mosdókagylóból, majd öntsd a szert a csőbe.

Munkavégzés területei

Duguláselhárítás szolgáltatásunkat az alábbi területeken végezzük:

Budapest: I. kerület Várkerület duguláselhárítás, II. kerület Rózsadomb duguláselhárítás, III. kerület Óbuda-Békásmegyer duguláselhárítás, IV. kerület Újpest duguláselhárítás, V. kerület Belváros duguláselhárítás, VI. kerület Terézváros duguláselhárítás, VII. kerület Erzsébetváros duguláselhárítás, VIII. kerület Józsefváros duguláselhárítás, IX. kerület Ferencváros duguláselhárítás, X. kerület Kőbánya duguláselhárítás, XI. kerület Újbuda duguláselhárítás, XII. kerület Hegyvidék duguláselhárítás, XIII. kerület Angyalföld duguláselhárítás, XIV. kerület Zugló duguláselhárítás, XV. kerület Újpalota duguláselhárítás, XVI. kerület Mátyásföld duguláselhárítás, XVII. kerület Rákosmente duguláselhárítás, XVIII. kerület Pesztszentlőrinc-Pestszentimre duguláselhárítás, XIX. kerület Kispest duguláselhárítás, XX. kerület Pesterzsébet duguláselhárítás, XXI. kerület Csepel duguláselhárítás, XXII. kerület Budafok-Tétény duguláselhárítás, XXIII. kerület Soroksár duguláselhárítás.

Pest megye: Abony duguláselhárítás, Albertirsa duguláselhárítás, Aszód duguláselhárítás, Biatorbágy duguláselhárítás, Budakalász duguláselhárítás, Budakeszi duguláselhárítás, Budaörs duguláselhárítás, Cegléd duguláselhárítás, Dabas duguláselhárítás, Dunaharaszti duguláselhárítás, Dunakeszi duguláselhárítás, Dunavarsány duguláselhárítás, Érd duguláselhárítás, Fót duguláselhárítás, Göd duguláselhárítás, Gödöllő duguláselhárítás, Gyál duguláselhárítás, Gyömrő duguláselhárítás, Halásztelek duguláselhárítás, Isaszeg duguláselhárítás, Kistarcsa duguláselhárítás, Maglód duguláselhárítás, Monor duguláselhárítás, Nagykáta duguláselhárítás, Nagykörös duguláselhárítás, Nagymaros duguláselhárítás, Ócsa duguláselhárítás, Örkény duguláselhárítás, Pécel duguláselhárítás, Pilis duguláselhárítás, Pilisvörösvár duguláselhárítás, Pomáz duguláselhárítás, Ráckeve duguláselhárítás, Százhalombatta duguláselhárítás, Szentendre duguláselhárítás, Szigethalom duguláselhárítás, Szigetszentmiklós duguláselhárítás, Szob duguláselhárítás, Tápiószele duguláselhárítás, Tököl duguláselhárítás, Törökbálint duguláselhárítás, Tura duguláselhárítás, Üllő duguláselhárítás, Vác duguláselhárítás, Vecsés duguláselhárítás, Veresegyház duguláselhárítás, Visegrád duguláselhárítás, Zsámbék duguláselhárítás (Kiszállási díj 5.000Ft)

További írások