Duguláselhárítás logó

Duguláselhárítás, szennyvíz, galambürülék,
takarítás, fertőtlenítés

0670-545-1869

Budapesten Ingyenes Kiszállás! Díjmentes Árajánlat!

Betörésvédelem

Szaktanácsadás: 06-70-545-1869

Alapvetően három kategóriára oszthatjuk, a betörök elleni védelmet.

A 3. esetben felmerül a kérdés, hogy egy jó riasztó mellett, miért én éljek börtönben, miért én rácsozzam be magamat?

Senki sem szeret börtönben élni. De a biztonságunk érdekében meg kell tennünk, hogy kompromisszumot kössünk, és elgondolkozzunk a következőkön.

Egy betörő 10-15 percnél nem marad tovább egy lakásban. De 2 percnél nem is foglalkozik tovább a bejutással. Tehát egy jó biztonsági ajtóval, v. hevederzárral, védőráccsal már nem foglalkozik, mivel két dolga nincs a betörőnek.: Ideje, és zajt nem csaphat. Minden egyéb eszköze megvan, amivel halkan 2 percen belül be tud jutni a lakásba.

Egy riasztó hangos, és megszólal. Viszont senki sem dugja el maga elől az ékszereit, értékeit, pénzét. Így a betörő csak berohan, húzgálja a fiókokat, és viszi, amit ér. 2 percen belül távozik. A szomszédok csak bosszankodnak, hogy ismét megszólalt a riasztó, a távfelügyelet meg a dugóban ül.

Tehát sajnálatos, de egy mechanikai védelemmel ellátott háznak nemcsak, hogy nagyobb az elrettentő hatása betörés szempontjából, de még a védelme is jobb. Vállaljuk épületek betörés elleni védelmét, 06-70-545-1869

Valamint biztonságtechnikai javaslat, hogy a ház értékének a 10% -át a védekezésre kell költeni. Így a leghatékonyabb védekezés a kettő összekombinálása, ahol egy feszegetésre, vagy rácskitépésre már megszólal a riasztó, de még a betörő be sem jutott. Nem jó megoldás a néma riasztás egy riasztórendszer kiépítésénél. Talán úgy gondolkodunk, hogy majd jól megfogjuk a gaz tolvajt. De ezt senkinek sem ajánlom, és a rendőrség is óva int mindenkit, valamint a biztosítók sem kötnek erre biztosítást. Mert nem a mi feladatunk elfogni a betörőket, ugyanis ők veszélyesek is lehetnek, hiszen a szabadságukat féltik, így akár fegyverrel is rendelkeznek, és képesek is használni. Ne kockáztassunk. A feladatunk a megelőzés, a védekezés, illetve az elrettentés, hogy ne találja vonzónak a házunkat, lakásunkat a betörő.

Munkavégzés területei

Betörésvédelem Budapesten I. kerület. Betörésvédelem II. kerület zárszerelés. Betörésvédelem III. kerület zárjavítás. Betörésvédelem IV. kerület hevederzár szerelés. Betörésvédelem V. kerület hevederzár javítás. Betörésvédelem VI. kerület védőrács készítés. Betörés utáni helyreállítás VII. kerület. Betörés utáni helyreállítás VIII. kerület biztonsági ajtó. Betörésvédelem IX. kerület biztonsági rács. X. kerület kerítés készítés. XI. kerület korlát készítés. XII. kerület lakatos munkák. XIII. kerület kovácsoltvas munkák. IVX. kerület rozsdamentes anyagból kerítés készítés. XV. kerület rozsdamentes anyagból korlát készítés. XVI. kerület inox kerítés. XVII. kerület inox korlát. XVIII. kerület kovácsoltvas kerítés. IXX. kerület kovácsoltvas korlát. XX. kerület kapu készítés. XXI. kerület uszókapu. XXII. kerület garázsajtó. XXIII. kerület, Betörésvédelem Budapest, éjjel-nappál, non-stop, azonnal, 0-24, Betörésvédelem Budapesten 06-70-545-1869

Pest megye felmérés. Abony kulcsnélküli ajtónyitás azonnal. Albertirsa inox kerítés. Aszód rozsdamentes. Biatorbágy alumínium portál. Budakalász előtető. Budakeszi horganyzás Budaörs alapozás fémre. Cegléd festés vasra. Dabas védőkorlát. Dunaharaszti biztonságtechnikai szakember. Dunakeszi lakatos ipari tevékenység. Dunavarsány hegesztés. Érd co hegesztés. Fót ív hegesztés. Göd lánghegesztés. Gödöllő lomtalanítás. Gyál inverteres hegesztés. Gyömrő kovácsoltvas kerítés korlát. Halásztelek kovácsoltvas kapu kerítés. Isaszeg uszókapu gördülőkapu. Kistarcsa gördülőkapu. Maglód biztonságtechnika. Monor zárfésű használata. Nagykáta széf nyitás. Nagykörös páncélszekrény nyitás most. Nagymaros páncélszekrény felújítás. Ócsa széf felújítás javítás. Örkény hevederzár szerelés. Pécel hevederzár nyitás azonnal. Pilis Garay zár. Pilisvörösvár zárbetét. Pomáz zár javítása szerelése. Ráckeve zárbetét szerelés. Százhalombatta zárbetét törése. Szentendre kapunyitó motor. Szigethalom távkapcsoló. Szigetszentmiklós elektromos zár szerelés. Szob mágneszár. Tápiószele kovácsolás. Tököl vas edzés. Törökbálint kertkapu. Tura egyedi munka. Üllő szakember. Vác ollós rács. Vecsés biztonsági rács készítés. Veresegyház lépcső korlát. Visegrád csigalépcső. Zsámbék szaktanácsadás. Páncélszekrény vásárlása eladása, eladó páncélszekrény. (Kiszállási díj 5.000Ft)

További írások