Duguláselhárítás logó

Duguláselhárítás, szennyvíz, galambürülék,
takarítás, fertőtlenítés

0670-545-1869

Budapesten Ingyenes Kiszállás! Díjmentes Árajánlat!

Lakatos Munkák

Elérhetőség: 06-70-545-1869

Épületlakatosságunk főbb tevékenységi, melyeket -szénacél /vas/, -kovácsoltvas, -inox /rozsdamentes/, alumínium anyagokból készítünk el.

A munkánk előnye, hogy javarészt a műhelyünkben dolgozunk. Nem vagyunk kitéve más szakmák egymásnak okozta nehézségeinek, a helyszínen adódó kellemetlenségeknek. Műhelyünket a munkavégzésünk elősegítésére, kényelmére rendeztük be. Így igazán hatékony és eredményes a munka. Egy kevés szabályzattal is szolgálnék, melyekkel jó tisztában lenni, mert hasznosak.

Lakatosműhelyre vonatkozó általános munkavégzési szabályok:

Az épület területén történő, a tűzvédelmi helyzetre is kiható átalakítást, építést, berendezés telepítését csak tűzvédelmi hatóság által is jóváhagyott tervek alapján szabad végezni, végeztetni.

Az épületeket, helyiségeket csak a használati engedélyben foglaltak szerint szabad használni.

Tevékenységet végezni csak olyan helyen szabad, amely megfelel a tevékenység folytatására vonatkozó tűzvédelmi előírásoknak.

Munkavégzés ideje alatt azoknak a helyiségeknek az ajtóit, amelyben emberek tartózkodnak, tilos lezárni. Ha ez mégis szükségessé válna, az ajtók külső nyithatóságát mindenkor biztosítani kell.

A munkavégzés során keletkező éghető anyagot, hulladékot szükség szerint, de legalább a munkaidő befejeztével el kell távolítani az erre a célra kijelölt helyre.

A munkaterületen csak az ott folytatott tevékenységhez szükséges anyagok, eszközök tárolhatók olyan mennyiségben, amit a folyamatos munkavégzés szükségessé tesz.

A tevékenység végzése során észlelt gáz-szivárgást, éghető folyadék csepegését haladéktalanul meg kell szüntetni. A helyiséget át kell szellőztetni, a kifolyt anyagot fel kell itatni homokkal és a kijelölt helyre el kell szállítani. Ha a tevékenység, berendezés olyan, hogy az éghető folyadék csepegése üzemszerűen elkerülhetetlen, az anyagot nem éghető anyagú edénybe kell felfogni és naponta ki kell üríteni, függetlenül a benne lévő anyag mennyiségétől.

Olajos rongyot, egyéb éghető folyadékkal, zsírral szennyezett éghető anyagot csak nem éghető anyagú, jól záró fedővel ellátott edényben szabad tárolni. A tároló edényeket a műszak végeztével ki kell üríteni.

Olajos, zsíros munkaruha csak fémszekrényben tárolható.

A tevékenység befejezése után meg kell győződni arról, nem maradt-e tűzveszélyt jelentő állapot. Az esetleges szabálytalanságokat meg kell szüntetni, a munkaterületet áramtalanítani kell.

Tűzveszélyes folyadékkal végzett munka esetén a folyadékból a munkaasztalon csak 1 liter lehet. Ilyen irányú munkavégzés esetén tüzet vagy szikrát okozó tevékenységet folytatni és dohányozni nem szabad.

A helyiséget jól ki kell szellőztetni, a munka befejezése után a tűzveszélyes folyadékot vasszekrényben kell elhelyezni, amelyet állandóan zárva kell tartani. A flakon oldalán fel kell tűntetni a tartalmát és tűzveszélyességét.

Lakatos munkavégzés területei

Budapesten lakatos munka. I. kerület Várkerület épületlakatos. II. kerület Rózsadomb betörésvédelem. III. kerület Óbuda-Békásmegyer betörés utáni helyreállítás. IV. kerület Újpest éjjel-nappal. V. kerület Belváros azonnal. VI. kerület Terézváros non-stop. VII. kerület Erzsébetváros 0-24. VIII. kerület Józsefváros garázsajtó. IX. kerület Ferencváros ajtórács. X. kerület Kőbánya ablakrács. XI. kerület Újbuda korlát. XII. kerület Hegyvidék kerítés. XIII. kerület Angyalföld kapu. XIV. kerület Zugló kovácsoltvas munka. XV. kerület Újpalota olcsón. XVI. kerület Mátyásföld hétvégén. XVII. kerület Rákosmente biztonsági ajtó. XVIII. kerület Pesztszentlőrinc-Pestszentimre gyártás, szerelés. XIX. kerület Kispest szaktanácsadás, XX. kerület Pesterzsébet garancia, XXI. kerület Csepel zárnyitás XXII. kerület Budafok-Tétény zárszerelés XXIII. kerület Soroksár kiszállási díj nélkül.

Pest megye felmérés. Abony kulcsnélküli ajtónyitás. Albertirsa inox. Aszód rozsdamentes. Biatorbágy alumínium. Budakalász előtető. Budakeszi horganyzás Budaörs alapozás. Cegléd festés. Dabas védőkorlát. Dunaharaszti szakember. Dunakeszi lakatos ipari tevékenység. Dunavarsány hegesztés. Érd co hegesztés. Fót ív hegesztés. Göd lánghegesztés. Gödöllő lomtalanítás. Gyál inverter. Gyömrő kovácsoltvas kerítés. Halásztelek kovácsoltvas kapu. Isaszeg uszókapu. Kistarcsa gördülőkapu. Maglód biztonságtechnika. Monor zárfésű. Nagykáta széf nyitás. Nagykörös páncélszekrény nyitás. Nagymaros páncélszekrény felújítás. Ócsa széf felújítás. Örkény hevederzár szerelés. Pécel hevederzár nyitás. Pilis Garay zár. Pilisvörösvár zárbetét. Pomáz zár javítása szerelése. Ráckeve zárbetét. Százhalombatta zárbetét törése. Szentendre kapunyitó motor. Szigethalom távkapcsoló. Szigetszentmiklós elektromos zár. Szob mágneszár. Tápiószele kovácsolás. Tököl edzés. Törökbálint kertkapu. Tura egyedi munka. Üllő szakember. Vác ollós rács. Vecsés biztonsági rács. Veresegyház lépcső. Visegrád csigalépcső. Zsámbék szaktanácsadás (Kiszállási díj 5.000Ft)

További írások