Duguláselhárítás logó

Duguláselhárítás, szennyvíz, galambürülék,
takarítás, fertőtlenítés

0670-545-1869

Budapesten Ingyenes Kiszállás! Díjmentes Árajánlat!

Csatornaszag a lakásban

Segítség:06-70-545-1869

Mi ez a bűz?? Honnan jön?? Csatornaszag a lakásban? Mindenhol lefolyik a víz a lefolyóinkban! De mégis csatornaszag van! Ki hinné, de ez is lehet probléma?

Mi tegyek? Szellőztessek! De már az sem segít. Hagyjam nyitva egész nap az ablakot. Nem megoldás.

Elviselhetetlen!! Kisebb duguláskor nem ilyen erős és elviselhetetlen a szag a konyhában vagy a mellékhelyiségben.

De akár a bűzelzáró hiánya is kiválthat ilyen átható rendkívül kellemetlen szagokat, megbélyegezve a hangulatunkat, mert rosszul vagyunk tőle. Valószínű, hogy a csatornahálózatban terjengő szagok nincsenek lezárva a lakásunk között. Bár ennek egyéb okai is lehetnek, de megnyugtató látni, hogy minden lefolyónk jól működik, a dugulást tehát kizárhatjuk ilyenkor.

És mi lehet a gond, ha csatornaszag van, pedig nincs is dugulás? A víz hiány?

Igen. Ha valami oknál fogva kiszívódik, /vákuum hatására/ a bűzzáró víz, a wc-ből, a szifonokból. De, akár a régóta nem használt szaniterekből, akár egy nyaralás miatt, elpárolgott a bűzzáró víz.

De mi a megoldás?

Hajtsa le a wcdeszkát, ezzel megakadályozva a gyors párolgást. Dugja be a lefolyókat a dugójukkal, hogy a párolgás megszűnjön. Ezzel megakadályozható, hogy a szennyvízcsatornából beáramoljon a szennyvízszag a lakásba.

A központi padlóösszefolyót is nézzük meg. Ezt bedugni nem tudjuk, de egy hosszabb nyaralás alkalmával fedjük le. Valamint engedjünk utána vizet. De ha a napi használat alkalmával is jelentkezik a szag?

Akkor gyanakodhatunk az automata légbeszívó meghibásodására. Ez a kis szerkezet, mely a szennyvízhálózat tetejébe /általában a padlástérbe/ van beépítve, teszi lehetővé a komfortérzetünket, azaz, hogy kellemetlen csatornaszagok keringjenek a lakásban. A feladata a levegő utánaeresztése egy esetleges vákuum kialakulásánál, mely vízhasználatból ered, és a bűz lezárása.

Beszerelhető falon kívül is pld. a fürdőszobában, de azért ott nem túl esztétikus. minden esetleg jól hozzáférhetőnek kell lennie egy esetleges meghibásodás következtében cseréjének.

Budapesten duguláselhárítás: 06/70-545-1869

Főbb tevékenységeim:

Budapest csatornatisztítás, Rózsadomb dugulás utáni takarítás, Óbuda-Békásmegyer fertőtlenítés, Újpest csatornázás, Belváros kamerás csővizsgálat, Terézváros csőtörés keresés, Erzsébetváros woma, Józsefváros szennyvíz akna takarítás tisztítás, Ferencváros kamerás bevizsgálás, Kőbánya gyökérvágás, Újbuda gyökértelenítés, Hegyvidék dugulás megszüntetése, Angyalföld csőgörény használata, Zugló duguláselhárítás bontás nélkül, Újpalota zsírtalanítás, Mátyásföld duguláselhárítás hétvégén, Rákosmente csatornamosás, Pesztszentlőrinc-Pestszentimre csatornaszag megszüntetése, Kispest szaktanácsadás, Pesterzsébet garancia, Csepel olcsón, Budafok-Tétény azonnal, Soroksár kiszállási díj nélkül.

csatornaépítés, csatornatisztítás, dugulás utáni takarítás tisztítás fertőtlenítés, extrém takarítás, fertőtlenítés, csatornázás, kamerás csővizsgálat, csőtörés keresés, woma, szennyvíz akna takarítás tisztítás, kamerás bevizsgálás, gyökérvágás, gyökértelenítés, dugulás megszüntetése, csőgörény használata, duguláselhárítás falbontás nélkül, zsírtalanítás, duguláselhárítás éjjel, dugulás ünnepnap, csatornamosás, csatornaszag megszüntetése, szaktanácsadás, garancia, duguláselhárítás olcsón, duguláselhárítás házilag, duguláselhárítás ecettel és szódabikarbónával, csatornaépítés, darálós wc javítás, magasnyomású mosás tisztítás, vízszerelés, dugulás, csőtörés bemérése, csőtörés javítása, étterem zsírfogó akna takarítása tisztítása, csatornaépítés, föld munka, csatornaszag, szennyvíz csatornaeldugulás, dugulás a csatornában, víz szivattyúzás, szennyvíz szivattyúzás, lomtalanítás, dugulás utáni lomtalanítás, szakember, csőtörés feltárása, duguláselhárító gép használata, womás mosatás, hibakeresés, szaktanácsadás, csődugulás

További írások