Duguláselhárítás logó

Duguláselhárítás, szennyvíz, galambürülék,
takarítás, fertőtlenítés

0670-545-1869

Budapesten Ingyenes Kiszállás! Díjmentes Árajánlat!

Csőtörés keresése bemérés

Azonnali segítség: 0670-545-1869

A csőtörés egy nagyon kellemetlen eset. Jobb esetben látható a törés, illetve a csőrepedés, azaz a meghibásodás. Ez esetben akár átmenetileg azonnal meg is szüntethető a vízszivárgás.

Rosszabb esetben falon belül van a csőtörés, és csak egy hatalmas vízfolt, vagy a csempék fugái közül ömlő víz árulkodik a meghibásodásról. Ezt már akár célszerűbb műszeres csőtörés kereséssel meghatározni.

Még rosszabb helyzetben a csőtörés nem látható azonnal, csak amikor már alámosta a víz az épületet, illetve a vízszámlán jelentkezik a tetemes kár. Itt elkerülhetetlen a műszeres csőtörés helymeghatározás, csőtörés bemérés.

A csőtörések egyik oka lehet a régi elöregedett vízvezetékek kötéseinek elengedése, sőt kilyukadása. Ezeket a hibákat minél előbb érdemesebb megszüntetni /amíg nem okoznak nagy problémát/, de ha különösen régi vízvezetékekről van szó, akkor érdemesebb kicserélni a kritikus csőszakaszt is. Amíg szemmel látható az elöregedés addig érdemes megelőzni a bajt.

Ha már észleljük a vízcsőtörést, akkor az első ijedség után legfontosabb a gyors helyzetfelismerés és a cselekvés. Fő vízelzáró elzárása, ami a vízóra előtt biztosan van. Majd jöhet a víz összeszedése. Természetesen a víz elzárására akkor is szükség van, ha a csőtörés a szomszédunknál van, de nálunk jelenik meg a vízfolt a falon, vagy a mennyezeten. És ha minden csapunk el van zárva és a mosógép sem szív vizet, a wc tartály sem töltődik, és mégis forog a vízóránk, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nálunk van vízcsőtörés. Azonnal zárjuk el a fő vízelzáró csapot.

Egy falban levő vízcsőtörésnél nem minden esetben ott jelenik meg a vízfolt ahol a törés van. A fal repedésein keresztül, vagy akár a csőhálózat külső vezetékén is teljesen másutt is megjelenhet a víz. Ez egy csempézet helyiségnél egészen biztosan így van. A víz ömlik a fugák közül, a csavar rögzítéseknél, mint pld. wc tartály, wc papír tartó stb. Senki sem szeretne nekiállni egy csempeleverésnek, falbontásnak úgy, hogy nem tudja, hogy hol a hiba. Pláne ha egy új burkolatról van szó.

Itt tudunk mi segíteni a műszeres csőtörés kereséssel, beméréssel. Centi pontossággal meg lehet mondani a műszer segítségével a vízcsőtörés, vízcsőrepedés helyét, elkerülve egy felesleges akár szinte teljes bontást. Hiszen hol kezdjék a keresést, ha mindenütt ömlik a víz a csempézettből. De amikor egyértelműnek látszik a falon levő vízfoltból a hiba helyzete, még akkor is megviccelheti az embert, mint ahogy írtam, hogy csak elvezetődött a víz és másutt jelent meg a folt. Érdemest ilyenkor is olyan szakembert hívni, aki rendelkezik a műszeres csőtörést kereső műszerrel, mert mielőtt nekiállna a bontásnak, el tudja végezni a bemérést.

Felszereltek vagyunk a különböző anyagok gyors javításával, legyen az vascső, rézcső, ötrétegű cső, vagy kpe, stb.

Éjjel-nappal hétvégén is non-stop műszeres csőtörés keresés bemérés azonnal olcsón legolcsóbban Budapesten.

További munkáim

Vízszerelés, vízvezeték szerelés, fűtés szerelés, duguláselhárítás csatornaépítés, csatonázás.

Budapest csatornatisztítás. Rózsadomb dugulás utáni takarítás, fertőtlenítés. Óbuda-Békásmegyer fertőtlenítés, szagtalanítás. Újpest csatornázás, csatornaépítés. Belváros kamerás csővizsgálat. Terézváros csőtörés keresés, meghatározás. Erzsébetváros woma, nagynyomású mosó. Józsefváros szennyvíz akna takarítás tisztítás szivattyuzás. Ferencváros kamerás csőbevizsgálás. Kőbánya gyökérvágás, gyökértelenítés. Újbuda gyökértelenítés. Hegyvidék dugulás megszüntetése. Angyalföld csőgörény használata. Zugló duguláselhárítás falbontás nélkül. Újpalota zsírtalanítás, zsírfogó medence takarítás. Mátyásföld duguláselhárítás hétvégén. Rákosmente csatornamosás, woma csatornatisztítás. Pesztszentlőrinc-Pestszentimre csatornaszag megszüntetése. Kispest szaktanácsadás, garancia. Pesterzsébet garancia. Csepel olcsón. Budafok-Tétény azonnal, Soroksár kiszállási díj nélkül.

Csatornaépítés, csatornatisztítás. SoS. Dugulás utáni takarítás tisztítás fertőtlenítés, nagynyomású mosás. Extrém takarítás, fertőtlenítés. Szennyvíz csatornázás, földmunkával. Kamerás csővizsgálat, csőtörés, csöpögés keresés. Woma. Szennyvíz akna takarítás tisztítás, mosatás, szivattyú használata. Kamerás bevizsgálás, felvétel. Gyökérvágás, gyökértelenítés, dugulás megszüntetése. Ecettel és szódabikarbónával. Gépi csőgörény használata. Duguláselhárítás falbontás nélkül azonnal, házilag. Zsírtalanítás, duguláselhárítás Budapesten éjjel, dugulás ünnepnap. Csatornamosás, csatornaszag megszüntetése woma használata. Szaktanácsadás, garancia. Duguláselhárítás olcsón, trükkök, duguláselhárítás házilag, duguláselhárítás ecettel és szódabikarbónával. Csatornaépítés, terveztetés. Darálós wc javítás, szerelés. Magasnyomású mosás tisztítás. Vízvezeték szerelés. Dugulás. Csőtörés bemérése, csőtörés javítása, azonnal, legolcsóbban. Étterem zsírfogó akna takarítása, tisztítása, szivattyúzása, elszállítása. Csatornaépítés, földmunkával. Csatornaszag a lakásban, szennyvíz csatornaeldugulás. Dugulás a csatornában, mosatása. Víz szivattyúzás. Szennyvíz szivattyúzás. Lomtalanítás Budapesten, dugulás utáni lomtalanítás, szennyeződés eltüntetése. Szakember. Csőtörés feltárása, keresése, javítása, cseréje. Duguláselhárító gép használata. Womás mosatás, használata, tisztítás. hibakeresés, feltárás. Szaktanácsadás. Csődugulás. SEGÍTSÉGNYUJTÁS: 0670-545-1869

További írások