Duguláselhárítás logó

Duguláselhárítás, szennyvíz, galambürülék,
takarítás, fertőtlenítés

0670-545-1869

Budapesten Ingyenes Kiszállás! Díjmentes Árajánlat!

Figyelmesség, fertőzések

Dugulás utáni takarítás fertőtlenítés: 06-70-545-1869

Mai modern világunkban már tudjuk miért is kell tisztán tartani a környezetünket. A fertőzések elkerülése végett. Ehhez különböző anyagokat használunk. Tisztító és fertőtlenítőszereket,. A mindennapokban természetes, hogy elmossuk az edényeinket, tisztán tartjuk a konyhánkat, a mellékhelyiséget, fürdőszobánkat, s mindent, amit használatban tartunk. /ruháink, autónk, udvarunk , ház előtti területünk , és a testünk./

Egyébként is sok szennyeződést kell elviselnünk napjainkban. Sajnálatosan embereknél is megfigyelhető a nem higiénikus életmód, ami aztán ránk is kihatással van.. A BKV valamint a VOLÁN, MÁV tömegközlekedési eszközein igazán felháborító és nehezen elviselhető ez az életforma.

Munkából hazamenetel utáni első dolgunk az alapos kézmosás. Kellemetlenebb helyzetben akár teljes ruhamosás. Ehhez napközben különböző fertőtlenítőszerrel átitatott kendők állnak már a rendelkezésünkre.

Régen nagyszüleink még a kinti wc. t is minden évben egy egészségügyi meszeléssel tisztává tették. Köztudomású, hogy a mész baktériumölő hatású így megfelel a fertőtlenítéshez.

Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy egy dugulás mennyi utóhatással jár. Kellemetlen szagok terjengnek a területen, s mindenhol az undorítóan piszkos szennyezett, fertőzésre hajlamos maradványok, melyek kellemetlen látványt nyújtanak. Akár a mellékhelyiséget akár a konyhát érte is ez a helyzet valamit tenni kell, mielőbb megszabaduljunk a közérzetromboló helyzettől. Na és persze a gyomrunk is felkavarodik tőle…

Ilyenkor a kereskedelemben kapható eszközökhöz, tisztítószerekhez nyúlunk, hogy eltüntessük a maradványokat.

Sajnos nem kell túl sokat feszegetnünk egy ilyen eljárás házias megoldásának fázisait.:

Gumikesztyű természetesen s egy egyéb ritkán használt ruhanemű, amit majd a munka végén szintén alaposan kitisztítunk, vagy leginkább kidobunk. Aztán a megfelelő vegyszer, vagy bió készítményű tisztítószer s már kezdhetjük is. Egy ilyen helyzetet nem várunk, ezért talán nem is vagyunk felkészülve rá. De tapasztalatból tudom mondani, hogy ilyenkor nem sajnálják a saját mindennapos ruhadarabjaikat is beáldozni a szenny eltakarítására. De ilyen felkészültség mellett vajon megfelelő, eredményes a tisztítás, takarítás?

De persze, ha ehhez szakembert hívtunk volna……06/70-545-1869

Elkerülhetnénk a fizikai munkát s a bizonytalanságot, hogy tényleg kellően letisztítottuk-e a felületeket.???

Duguláselhárítás Budapesten: 06/70-545-1869

Budapest csatornatisztítás, dugulás utáni takarítás, fertőtlenítés, csatornázás, kamerás csővizsgálat, csőtörés keresés, woma, szennyvíz akna takarítás tisztítás, kamerás bevizsgálás, gyökérvágás, gyökértelenítés, dugulás megszüntetése, csőgörény használata, duguláselhárítás bontás nélkül, zsírtalanítás, duguláselhárítás hétvégén, csatornamosás, csatornaszag megszüntetése, szaktanácsadás, garancia, olcsón, azonnal, kiszállási díj nélkül.

csatornaépítés, csatornatisztítás, dugulás utáni takarítás tisztítás fertőtlenítés, extrém takarítás, fertőtlenítés, csatornázás, kamerás csővizsgálat, csőtörés keresés Budapesten, woma, szennyvíz akna takarítás , kamerás csőbevizsgálás, gépigyökérvágás, gyökértelenítés, dugulás elhárítása, gépi csőgörény használata, falbontás nélkül, zsírtalanítás lefolyóban, duguláselhárítás éjjel, dugulás ünnepnap, csatornamosás, csatornaszag megszüntetése, szaktanácsadás, garancia, olcsón, duguláselhárítás házilag, duguláselhárítás ecettel és szódabikarbónával, csatornaépítés, darálós wc javítás, magasnyomású mosás tisztítás, vízszerelés, csőtörés bemérése, csőtörés javítása, étteremi zsírfogó akna takarítása, csatornaépítés, föld munka, csatornaszag, szennyvíz csatornaeldugulás, víz szivattyúzás, szennyvíz szivattyúzás, lomtalanítás, dugulás utáni lomtalanítás, szakember, csőtörés feltárása javítása, duguláselhárító gép használata, womás mosatás, hibakeresés, szaktanácsadás, csődugulás

További írások