Duguláselhárítás logó

Duguláselhárítás, szennyvíz, galambürülék,
takarítás, fertőtlenítés

0670-545-1869

Budapesten Ingyenes Kiszállás! Díjmentes Árajánlat!

Szolgáltatások

Duguláselhárítás 06-70-545-1869

Az egyik legrosszabb, ami kellemetlenséget okoz az otthonokban, a dugulás és a vele járó szennyvízelöntés, fertőzés és a kellemetlen szag. A duguláselhárítás sok esetben az épületgépészeti munkák legbonyolultabb feladata. A dugulás megszüntetésére több megoldás létezik, melyekkel rendelkezek.

Kamerás csatornavizsgálat, csatorna kamerázás, kút-kamerázás

A visszatérő dugulások okainak kiszűrésének elengedhetetlen segédeszköze. Motoros kameránk az újonnan épített és a régi csatornaszakaszok lejtési szögmérésére és csődiagnosztikájára is képes. Kút-kamerámmal a fúrt kutak vizsgálatát tudjuk elvégezni.

Szennyvíz- és csőhálózatok, aknák, kémények kamerázása állapotfelmérés céljából. A csatornavizsgáló kamera alkalmazásának haszna, hogy bontás nélkül mérhető fel a csatornavezeték állapota (hasznos belméret: 50-400 mm átmérő). Könnyen képet kapunk a vezetékek hibáiról és/vagy a dugulás konkrét okáról. A csatorna-vezetékekben előfordulhatnak rákötési- és/vagy illesztési problémák, repedések, törések, masszív lerakódások (vízkő), építési törmelékek, akár benőtt gyökérzet stb.

A kamerás berendezésem bármilyen vonalvezetésű vezeték-rendszerben használható. Digitális távolságmérő is tartozik a berendezéshez, így a hiba pontos helye még könnyebben meghatározható. Színes képet kapunk a csatornák belső felületéről, a színes felvételt DVD-, CD-lemezre rögzítem és akár ki is nyomtathatom. A felvétel megbízható és pontos lehetőséget biztosít a szükséges javítási és felújítási munkálatokhoz.

Figyelem! A videofelvétel a biztosító felé jogképes bizonyítékként szolgál kárigény esetén.

A kamerás csatornavizsgálat további előnyei

A csatornavezeték anyagminőségének pontos megállapítása végezhető el.

Rejtett, szabad szemmel nem látható hibák precízen feltárhatóak ezzel a technikával a gyakori dugulás elhárítás egyik követelménye

A csatornavezeték dimenzióinak meghatározhatósága. A dugulás egyik kialakulása

Akár néhány cm-es pontossággal meghatározható a törések, repedések, sérülések helye.

Csatornatisztítás 06-70-545-1869

Magasnyomású Woma berendezéssel, 300 bar nyomás alkalmazásával csatornatisztítást végzek. Ez a hatékony duguláselhárító eljárás nagy segítség a csatornatisztításban. Nincs olyan elszennyeződött csatorna, amivel ne birkózna meg, ráadásul tisztítószer nélkül. Ez a berendezés a duguláselhárítás nagyon hatékony eszköze, mindenfajta dugulás esetén alkalmazható, a szakember megelégedettségére.

Csatornaszag felderítés. Csatornaszag van a lakásban?

Manapság egyre több helyen panaszkodnak, hogy bár új lakásba költöztek, mégis hazaérkezéskor csatornaszag, elviselhetetlen bűz csapja meg az orrukat. A kellemes otthon légköre kellemetlenné válik, ahol nem szívesen tartózkodunk. Dugulás nincs, duguláselhárítás nem indokolt, mégis elviselhetetlen a bűz a lakásban. Előfordul, hogy a ritkán használt vizes helyiségek szifonjaiból (WC-csészéből) elpárologhat a bűzzáró víz, melynek következtében beszivárog a csatornaszag.

Pincei vizek eltávolítása, víz szivattyúzás

Eső után vagy csőtörés esetén a felhalmozódott vizet és szennyvizet a pincékből, a teremgarázsokból nagy teljesítményű elektromos szivattyúval szívom ki. Az ilyen alkalmakkor keletkezett esetleges dugulást is elhárítom, a fertőtlenítést elvégzem.

A pince kiszáradása hetekig is eltarthat, melynek kellemetlen dohos szaga van.

Gyökérvágás

A régi csatornarendszereket eternit csőből építették. A tömítettségét cementel, samott porral, vízüveggel oldották meg. A cső is, a tömítettség is megreped, eltörik, kitörik és ezek közé tud a gyökér benőni és kiváló táptalajt találni. A dugulás így keletkezik, a gyökér okozza a dugulást. A modern technika épületgépészeti újdonsága a PVC és a keményebb KG-cső. Ezekbe nem tud benőni a gyökér csak rossz, szakszerűtlen szerelés következtében.

Gyökérvágó géppel végzem a duguláselhárítást. A gyökérrel benőtt csatornavezetékeket több féle gyökérvágó késsel távolítjuk el. De ez sajnos csak átmeneti megoldás. A gyökér újra fog éledni és ismételt dugulást fog okozni. A megoldás az újbóli dugulás elkerüléséhez a csatornarendszer kicserélése. Ez földmunkával jár és a teljes csatorna kiépítését a megfelelő lejtéssel el kell végezni. Így a dugulás többé már csak egy rossz emlék lesz.

Nyomvonalkeresés, nyomvonal meghatározás föld és falbontás nélkül!

C.Scope Cable Avoidance Tool XD cső és kábelkereső, nyomvonal-meghatározó géppel. Nagy segítségünkre van az dugulás alatt lévő csővezeték, csatornavezetékek nyomvonalának meghatározásában. A szennyezett csőszakasz dugulásának feltárását, a dugulás elhárítását a műszeres bevizsgálás nagyban elősegíti.

Csővezetékek és kábelek felkutatása

C.Scope Cable Avoidance Tool XD cső és kábelkereső berendezéssel. A műszeres keresés segítségemre van a dugulás elhárítás területén, Van úgy, hogy több szennyvízcsatorna van egybekötve. Ilyenkor segít a műszeres keresés a dugulás megtalálásában. Valamint a régi már elfeledett csővezetékek - amely nem feltétlenül szennyvízvezeték - felkutatásában. Az ilyen csőszakaszok eltömődhettek a dugulás elhárítása elkerülhetetlen, de még a cső cseréje is ajánlott.

Fertőtlenítés és szagmentesítés 06-70-545-1869

Csakis BIO-szerekkel szüntetjük meg a fertőzést okozó - a dugulás által keletkezett - fertőző anyagot. A kellemetlen szagokat egyszerűen, gyufa égetésével meg lehet ezután szüntetni. Duguláselhárítással is jár szennyezés. A munkavégzés után megszüntetjük a duguláselhárítással keletkezett szennyezést. A munkavégzéssel járó kellemetlen szagokat, hogy többet a dugulásra és a vele járó kellemetlenségekre ne legyen gondja.

Munkavégzés területei

Duguláselhárítás szolgáltatásunkat az alábbi területeken végezzük:

Budapest: I. kerület Várkerület duguláselhárítás, II. kerület Rózsadomb duguláselhárítás, III. kerület Óbuda-Békásmegyer duguláselhárítás, IV. kerület Újpest duguláselhárítás, V. kerület Belváros duguláselhárítás, VI. kerület Terézváros duguláselhárítás, VII. kerület Erzsébetváros duguláselhárítás, VIII. kerület Józsefváros duguláselhárítás, IX. kerület Ferencváros duguláselhárítás, X. kerület Kőbánya duguláselhárítás, XI. kerület Újbuda duguláselhárítás, XII. kerület Hegyvidék duguláselhárítás, XIII. kerület Angyalföld duguláselhárítás, XIV. kerület Zugló duguláselhárítás, XV. kerület Újpalota duguláselhárítás, XVI. kerület Mátyásföld duguláselhárítás, XVII. kerület Rákosmente duguláselhárítás, XVIII. kerület Pesztszentlőrinc-Pestszentimre duguláselhárítás, XIX. kerület Kispest duguláselhárítás, XX. kerület Pesterzsébet duguláselhárítás, XXI. kerület Csepel duguláselhárítás, XXII. kerület Budafok-Tétény duguláselhárítás, XXIII. kerület Soroksár duguláselhárítás.

Pest megye: Abony duguláselhárítás, Albertirsa duguláselhárítás, Aszód duguláselhárítás, Biatorbágy duguláselhárítás, Budakalász duguláselhárítás, Budakeszi duguláselhárítás, Budaörs duguláselhárítás, Cegléd duguláselhárítás, Dabas duguláselhárítás, Dunaharaszti duguláselhárítás, Dunakeszi duguláselhárítás, Dunavarsány duguláselhárítás, Érd duguláselhárítás, Fót duguláselhárítás, Göd duguláselhárítás, Gödöllő duguláselhárítás, Gyál duguláselhárítás, Gyömrő duguláselhárítás, Halásztelek duguláselhárítás, Isaszeg duguláselhárítás, Kistarcsa duguláselhárítás, Maglód duguláselhárítás, Monor duguláselhárítás, Nagykáta duguláselhárítás, Nagykörös duguláselhárítás, Nagymaros duguláselhárítás, Ócsa duguláselhárítás, Örkény duguláselhárítás, Pécel duguláselhárítás, Pilis duguláselhárítás, Pilisvörösvár duguláselhárítás, Pomáz duguláselhárítás, Ráckeve duguláselhárítás, Százhalombatta duguláselhárítás, Szentendre duguláselhárítás, Szigethalom duguláselhárítás, Szigetszentmiklós duguláselhárítás, Szob duguláselhárítás, Tápiószele duguláselhárítás, Tököl duguláselhárítás, Törökbálint duguláselhárítás, Tura duguláselhárítás, Üllő duguláselhárítás, Vác duguláselhárítás, Vecsés duguláselhárítás, Veresegyház duguláselhárítás, Visegrád duguláselhárítás, Zsámbék duguláselhárítás (Kiszállási díj 5.000Ft)

További írások