Duguláselhárítás logó

Duguláselhárítás, szennyvíz, galambürülék,
takarítás, fertőtlenítés

0670-545-1869

Budapesten Ingyenes Kiszállás! Díjmentes Árajánlat!

Fertőtlenítő takarítás: 06-70/545-1869

Galambürülék takarítás

A takarítás célja, az ember környezetébe került fertőző kórokozók, baktériumok elpusztítása, az egészséges környezet visszaadása. Különösen nagy figyelmet igényelnek az olyan létesítmények, ahol a fertőzés nagy tömeget veszélyezett. Ilyenek pld.:- egészségügyi intézmények, - élelmiszer kereskedelemmel és közétkeztetéssel foglalkozó intézmények, - vendéglátó egységek.

Sokan irtóznak a baktériumok okozta fertőzések gondolatától is! Különösen ott ahol kisgyermekek is vannak. Ők a földön kúsznak, másznak, mit sem sejtve, hogy mit takargat a padló számukra. Aztán a mosogató is egy valóságos baktériumtenyészet. A komolyabb probléma a kád és a zuhanyzó, amellyel testünk közvetlenül is érintkezik a fürdés vagy zuhanyzás során. De mindenki számára a wc viszi a prímet. Van egy mondás miszerint mutasd meg a wc-dett, megmondom ki vagy!

Megtörtént eset!

Most egy megtörtént esetet írnék, illetve osztanék meg önökkel. A helyszín egy budapesti belvárosi társasház földszinti lakása. Az általános előnyével szemben -nem kell emeletet mászni, lépcsőzni, különösen ez akkor nehéz, illetve megerőltető, amikor nagybevásárlás után vagyunk-, amely a hátrányát is jelenti. Mivel a szennyvízcsatorna rendszer, a lakások alatt futnak, nagy esély van rá, hogy egy dugulás alkalmával, ezen földszinti lakások egyikében jelenik meg a nem kívánt vendég.

Így járt sajnálatos módon egy kedves hölgy is. Külföldi munkájából éppen hazalátogatva, úgy fogadta a közös képviselő, hogy fel kellett nyitni a lakását, mert a dugulást meg kellett szüntetni, ugyanis már nemcsak, hogy szaga volt, de ki is látogatott a körfolyosóra a kellemetlen vendég. Talán mondhatnánk, hogy ez az eljárás így természetes, vagy, hogy normális is a közös képviselő részéről, hiszen senki sem élhet fertőzésveszélyben. A probléma csak az, hogy a dugulás és az elhárítása, két héttel a hölgy hazalátogatása előtt történt. Azaz a közös képviselő megszüntette a problémát, és mint aki jól végezte dolgát, már nem is foglalkozott a továbbiakkal, az üggyel. Azaz nem foglalkozott a helyreállítással, a lakáson belüli fertőzéssel, baktériumtenyészettel. Nem érdekelte a fertőtlenítő takarítás elvégeztetése, mely a későbbiekben az extrém takarítás fogalmát merítette ki.

De vajon mért így járt el ezek után a képviselő úr? Talán a nemtörődömség miatt, a tehetetlenség, a lustaság miatt, vagy már nem zaklatta senki, és már úgy érezte, hogy senkinek az érdekeit nem kell képviselnie. Nem tudjuk. Csak a képek beszélnek... és a gondolatok...

Főbb szolgáltatási területünk

Emeletes lakások, családi házak, raktárak, pincék, garázsokban történő szennyvízcsatorna csőtörés utáni takarítás, fertőtlenítés, szennyvíz lefolyórendszer dugulás utáni takarítás, fertőtlenítés, valamint festés, és felújítás utáni takarítások, galambürülék takarítása.

További írások